Články


Home staging – klíč k rychlejšímu a výnosnějšímu prodeji nemovitosti

Home staging – klíč k rychlejšímu a výnosnějšímu prodeji nemovitosti

Home staging je efektivní způsob, jak zvýšit atraktivitu a hodnotu nemovitosti na trhu. Tento koncept, který k nám přišel ze Spojených států, se rychle stal oblíbeným mezi makléři i majiteli nemovitostí. Cílem je připravit prostor tak, aby oslovil co nejvíce zájemců a přinesl co nejvyšší prodejní cenu. Jak funguje a proč byste ho měli zvážit?


Chalupa na léto: Jak efektivně vybrat tu pravou

Chalupa na léto: Jak efektivně vybrat tu pravou

Léto je nádherné období pro nákup chalupy, ať už toužíte po klidném útočišti daleko od městského ruchu nebo hledáte místo pro rodinné dovolené. V letních měsících se otevírá mnoho příležitostí, které je dobré zvážit. V mém článku vám přináším užitečné tipy a rady, jak co nejlépe využít tuto sezonu pro koupi nemovitosti. Dozvíte se, jaké specifika má trh s chalupami v létě, na co si dát pozor a jak najít ideální místo pro vaše letní radovánky.

Nejčastější chyby při prodeji nemovitosti a jak se jim vyhnout

Nejčastější chyby při prodeji nemovitosti a jak se jim vyhnout

Prodej nemovitosti může být stresující záležitost, ať už prodáváte dům, byt nebo komerční prostor. Mnoho majitelů nemovitostí se při této příležitosti dopouští různých chyb, které mohou proces prodeje značně zkomplikovat a prodloužit. V tomto článku zjistíte, jaké jsou nejčastější chyby, kterých se prodávající dopouštějí, a obdržíte praktické rady, jak se jim vyhnout.

Budoucnost bydlení: Jak se mění preference kupujících a nájemníků v roce 2024

Budoucnost bydlení: Jak se mění preference kupujících a nájemníků v roce 2024

Trendy na realitním trhu odhalují výrazné změny v preferencích bydlení. Pandemie, ekonomické faktory a technologický pokrok totiž zásadně ovlivnily rozhodování kupujících a nájemníků. V tomto článku se tedy podíváme na to, jak se mění požadavky na bydlení, proč roste zájem o udržitelné a technologicky vybavené domovy a jaké nové trendy můžeme očekávat v roce 2024.

Ověřování nemovitosti

Ověřování nemovitosti

Ověřování nemovitosti je klíčovým krokem při koupi nebo prodeji nemovitosti. Jako realitní makléřka vám doporučuji věnovat této fázi dostatečnou pozornost, abyste se vyhnuli možným problémům a nepříjemnostem. V tomto článku se dozvíte, jaké kroky je třeba podniknout při ověřování nemovitosti, na co si dát pozor a jaké dokumenty jsou nezbytné pro úspěšné dokončení transakce. Přečtěte si můj článek a získejte užitečné tipy a rady.




    
    
    Budoucnost bydlení: Jak se mění preference kupujících a nájemníků v roce 2024
    
        body {
            font-family: Arial, sans-serif;
            line-height: 1.6;
            margin: 20px;
        }
        h1 {
            color

Budoucnost bydlení: Jak se mění preference kupujících a nájemníků v roce 2024 body { font-family: Arial, sans-serif; line-height: 1.6; margin: 20px; } h1 { color

Trendy na realitním trhu ukazují zásadní posuny v preferencích bydlení. Pandemie, ekonomické faktory a technologický pokrok výrazně ovlivnily rozhodování lidí při výběru jejich domovů. V tomto článku prozkoumám, jak se mění požadavky na bydlení, proč je stále větší zájem o udržitelná a technologicky vyspělá obydlí a jaké nové trendy můžeme očekávat v roce 2024.

Samoprodej domu: Proč postupné snižování ceny není dobrou strategií?

Samoprodej domu: Proč postupné snižování ceny není dobrou strategií?

Perex: Při prodeji domu se může zdát lákavé nasadit vysokou cenu a postupně ji snižovat, pokud se nemovitost neprodává. Tato strategie však často vede k neúspěchu. V tomto článku se dozvíte, proč je lepší nastavit realistickou cenu hned na začátku a jaké chyby se dopouštějí samoprodejci bez zkušeností. Zvláštní pozornost věnujeme i situacím, kdy dům ještě nebyl kolaudován, a proč je pro kupce důležité, aby nemovitost prošla rukama zkušeného makléře.

Prodej samoty poblíž Křemže

Prodej samoty poblíž Křemže

Ráda bych Vám dnes představila chalupu jako z pohádky. A je na prodej! Chalupa která se nachází blízko lesa a je na samotě nabízí život v souladu s přírodou.

Chalup v blízkosti krajských měst a navíc na samotě, to je dnes opravdová vzácnost! Vy nyní máte tu skvělou šanci takovou nemovitost si pořídit.

 

Kouzlo života na samotě

Život na samotě u lesa nabízí nejen nekonečný klid a soukromí, ale také možnost být každodenně v kontaktu s přírodou. Ráno vás probudí šumění listí a zpěv ptáků, místo ranního spěchu na autobus. Můžete si vychutnávat svou ranní kávu na verandě (vlastně se říká násep) s výhledem do zeleně, aniž byste byli rušeni městským hlukem. Pro mě, jako realitní makléřku, která se specializuje na nemovitosti v klidných lokalitách, je důležité, aby si moji klienti uvědomili všechny aspekty života na samotě.

Poloha je klíčová - je dobré mít les na dosah, ale zároveň být v rozumné vzdálenosti od města pro snadný přístup k obchodům, zdravotnickým zařízením a dalším službám. 

To vše tato nemovitost nabízí!

 

A navíc:

 

Nemovitost "Na samotě u lesa" je napojená na lesní studánku. Neplatíte za vodu. Má trativod a tak vám neběží pořád elektrika jako při čištičce odpadních vod. No a když si nainstalujete fotovoltaiku tak chalupaření bude skoro  zdarma!

 

Pro více informací neváhejte mě kontaktovat.

Podívejte se na celou nabídku: Na samotě u lesa, úpatí hory Kleť - NOVÁ NABÍDKA - Rebecca Riemová (rebeccariemova.cz)

A těšte se na záběry z dronu, které budou brzy nahrávány.

Dlouhodobý versus krátkodobý pronájem: Co se více vyplatí?

Dlouhodobý versus krátkodobý pronájem: Co se více vyplatí?

Stojíte před rozhodnutím, zda se pustit do dlouhodobého či krátkodobého pronajímání vaší nemovitosti? Každá možnost nabízí různé výhody a s nimi spojené výzvy. Tento článek vám poskytne ucelený přehled, díky kterému lépe pochopíte, jaký typ pronájmu nejlépe odpovídá vašim potřebám a očekáváním. Marek, váš spolehlivý průvodce světem realit, vás provede klíčovými aspekty, které je třeba zvážit pro informované rozhodnutí. Ponořme se do tématu a najděme nejlepší cestu k efektivnímu a ziskovému využití vaší nemovitosti.

Investování do nemovitostí: Váš klíč k finanční svobodě

Investování do nemovitostí: Váš klíč k finanční svobodě

V současné době se mnozí z nás snaží najít cestu, jak dosáhnout finanční nezávislosti a zajistit si bezstarostnou budoucnost. Jednou ze strategií, která získává na oblibě a ukazuje se jako velmi účinná, je investice do nemovitostí. Trh s nemovitostmi v České republice skýtá řadu možností pro ty, kteří jsou připraveni investovat čas do vzdělání a naučit se správně investovat, ať už jde o koupi bytu na pronájem nebo opravu a prodej staršího domu.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení